Užkandžiai
Sushi Rinkiniai
Kinietiški "Wok" patiekalai
WOK – Rytuose nuo seno žinomas maisto ruošimo būdas, sparčiai populiarėjantis visame pasaulyje, nes tai greitai paruošiamas, bet sveikas maistas. Visų pirma WOK – tai dubens formos iš plieno gaminama keptuvė ilga rankena, kilusi iš Kinijos ir plačiai naudojama Rytų ir Pietryčių Azijoje.
Sushi
Sušis – saldžiu acto mišiniu pagardinti ryžiai su termiškai neapdorotomis (žaliomis) jūros gėrybėmis (žuvimi); vieno kąsnio užkandėlė, patiekiama susuktų ritinėlių forma. Sušis yra japonų nacionalinis patiekalas, dar vadinamas „japoniška duonele“. Bendruoju terminu „suši” paprastai vadinamas bet koks patiekalas iš virtų ryžių, pasaldintų ryžių actu. Sušis valgomas lazdelėmis; nedalijamas, nepjaustomas peiliu ir nesmeigiamas šakute, kad nebūtų išardytas.